Zoek jij:

✒︎

Een frisse blik op jouw verhaal?

✒︎

Een tekst waarmee je meer bereikt?

✒︎

Samen werken naar jouw doel?

Wil je weten hoe effectief jouw tekst kan zijn? En hoeveel hoofdbrekens het jou scheelt als ik je daarbij help?

 Neem dan contact met me op!

  06 - 3448 5550  |  ✉︎  info@teksttic.nl

Direct naar:

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

Delen? Graag!

Gratis intake

Ik maak graag persoonlijk met je kennis. Als ik weet hoe jouw situatie is, kan ik beter inschatten welke stijl bij jou past en hoe ik voor jou kan schrijven. We  leren elkaar kennen, bespreken wat je nodig hebt en hoe we dat in het vat gaan gieten.

Tijdens onze samenwerking hebben we veelal telefonisch en per e-mail contact. Dat scheelt ons beiden tijd en geld en is beter voor het milieu. Een opdracht zal vervolgens ongeveer volgens de onderstaande stappen verlopen.

1.    Een opdracht geven

We bespreken telefonisch je wensen en behoeften of je stuurt je digitale tekst samen met een korte toelichting naar info@teksttic.nl. Geef daarbij aan:

  • de doelgroep - wie gaat tekst lezen
  • je doel - wat wil je met de tekst bereiken
  • het gewenste resultaat - wat je van mij verwacht

Ik breng de mogelijkheden in kaart en stuur je een voorstel, waarin ik aangeef wat ik voor je kan betekenen, op welke termijn je het eindresultaat kunt verwachten en wat het kost. In de opdrachtbevestiging leggen we vast wat we van elkaar mogen verwachten.

Ga je akkoord met de opdracht, dan ga ik voor je aan de slag.

2.    Tijdens de uitvoering

We houden regelmatig contact om samen te bepalen of we nog op het juiste pad zitten. En waar nodig sturen we bij.

3.    Eerste concept

Ik stuur je per e-mail het resultaat. Gaat het om tekstredactie of correctie, dan stuur ik je twee versies: en een ‘schone’ tekst en een versie met zichtbare correcties, voorzien van een toelichting of advies. Ik raad je aan om de schone versie als eerste te lezen, zodat je ervaart of de tekst werkt zoals je voor ogen had.
Zo niet, dan bespreken we welke wijzigingen nog nodig zijn. Ik offreer vrijwel altijd inclusief een eerste redactieronde.

4.    Oplevering

Als we het eens zijn over het eindresultaat, dan stuur ik per e-mail de factuur. Ik hanteer een betalingstermijn van 14 dagen.