Zoek jij:

✒︎

Een frisse blik op jouw verhaal?

✒︎

Een tekst waarmee je meer bereikt?

✒︎

Samen werken naar jouw doel?

Wil je weten hoe effectief jouw tekst kan zijn? En hoeveel hoofdbrekens het jou scheelt als ik je daarbij help?

 Neem dan contact met me op!

  06 - 3448 5550  |  ✉︎  info@teksttic.nl

Direct naar:

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

Delen? Graag!

TekstTic = Ciska Koole

Tekst is mijn passie: ik speel graag met woorden. Ik lees alles wat los en vast zit (ja, ook verpakkingen, gebruiksaanwijzingen, woordenboeken, tweets en overlijdensadvertenties).
Tekst vangt altijd mijn oog en je kunt me uittekenen met pen en papier in de hand om notities te maken.

Als managementondersteuner en communicatieadviseur heb ik jarenlang communicatiemiddelen voor uiteenlopende organisaties gemaakt.

Ik verbeterde de teksten van mijn collega's te pas en te onpas en kreeg het predicaat 'een tic voor tekst' opgeplakt.

 

In 2010 startte ik met de HBO-opleiding Communicatie, om mijn ervaring een theoretische basis te geven. Over de specialisatie hoefde ik niet lang na te denken: schrijven en redactie maakte het voor mij helemaal af.
Ik kon de theorie vanuit de opleiding meteen in de praktijk brengen bij mijn toenmalige werkgever. Dat leverde me al snel een communicatiefunctie op. Sinds 2014 mag ik de titel Bcomm gebruiken.

Wat heb ik jou te bieden?

Als tekstprofessional schrijf en schaaf ik aan tekst die het publiek aanspreekt. Want pas als je tekst werkt kun je je doel bereiken.
Door mijn basis van werkervaring en opleiding als managementondersteuner en communicatieadviseur bekijk ik elke communicatieve uitdaging in een breed perspectief. De ervaring die ik heb opgedaan zet ik graag voor jouw tekst in! Ik denk met je mee en hou rekening met jouw wensen.

Ondernemerslessen

Als je gaat 'ondernemen' leer je jezelf goed kennen. Ik heb ondervonden dat ik op mijn best ben als ik intensief samenwerk met anderen. Dat kan tijdens freelance-projecten prima, maar los van die projecten moet je het toch weer alleen zien te rooien.

Dat was voor mij de reden om toch weer te kiezen voor een baan in loondienst. En wat voor een! Op dit moment werk ik als EMVI- en BVKP-schrijver bij de Leeuwenstein Groep, een onderhoudsaannemer waarvoor ik winnende kwalitatieve plannen voor aanbestedingen schrijf. Ik werk met een club enthousiaste collega's en daar krijg ik enorm veel energie van.

Zoveel energie dat ik graag zo af en toe een klusje 'buiten de deur' doe, want ik ben op m'n creatiefst als ik veel verschillende dingen tegelijk doe.

Waar kun je me nog meer vinden?

Sport is belangrijk voor mij om mijn hoofd leeg te maken en inspiratie op te doen. Al kilometervretend vallen de tekstuele puzzelstukjes vaak ineens op hun plaats. Je kunt me maar zo hardlopend en fietsend in de omgeving tegenkomen en in de winter train ik op de ijsbaan en rijd ik regelmatig een langebaanwedstrijdje mee. Natuurijs is het enige waarvoor ik bereid ben om je over te halen om deadlines te verzetten.

Als vrijwilliger zet ik mijn professionele vaardigheden in voor twee sportieve doelen:

Achtergrond en werkervaring

Ik heb bij verschillende werkgevers veel ervaring opgedaan in de logistiek en informatietechnologie en ook hier schrijf ik nog regelmatig commerciële teksten voor. Op

mijn LinkedIn profiel kun je zien bij welke bij welke organisaties ik sinds 1995 meegedraaid heb. In die tijd heb ik al aardig wat teksten geproduceerd.

gallery/attachments-Image-Ciska-Koole_1

✒︎