Zoek jij:

✒︎

Een frisse blik op jouw verhaal?

✒︎

Een tekst waarmee je meer bereikt?

✒︎

Samen werken naar jouw doel?

Wil je weten hoe effectief jouw tekst kan zijn? En hoeveel hoofdbrekens het jou scheelt als ik je daarbij help?

 Neem dan contact met me op!

  06 - 3448 5550  |  ✉︎  info@teksttic.nl

Direct naar:

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

Delen? Graag!

Tarieven

Elke opdracht en elke tekst is anders. Ik stuur je een opdrachtbevestiging op maat, waarin beschreven staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd tegen welke prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 

Abonnement

Voor periodiek terugkerende klussen kun je een abonnement afsluiten. Voor een vast maandbedrag schrijf of redigeer ik bijvoorbeeld elke week, twee weken of maand jouw blog of social media publicaties.

Projectprijs

Standaard uurtarieven en capaciteit alleen zeggen niet zoveel. Ik hou mijn tarieven graag flexibel en werk het liefst met een totaaltarief per project. Je ontvangt altijd een offerte op maat, waarin beschreven staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd tegen welke tarief. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.

Voorwaarden

Heldere werkafspraken zorgen voor een goede samenwerking. Als we afwijkende afspraken maken, dan leggen we die in de opdrachtbevestiging vast.

Als zelfstandig professional en kleine ondernemer kies ik ervoor om geen BTW te heffen.