Zoek jij:

✒︎

Een frisse blik op jouw verhaal?

✒︎

Een tekst waarmee je meer bereikt?

✒︎

Samen werken naar jouw doel?

Wil je weten hoe effectief jouw tekst kan zijn? En hoeveel hoofdbrekens het jou scheelt als ik je daarbij help?

 Neem dan contact met me op!

  06 - 3448 5550  |  ✉︎  info@teksttic.nl

Direct naar:

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

✒︎

Delen? Graag!

Ik schrijf voor zowel offline als online media, bijvoorbeeld:

In de loop der jaren heb ik heel wat uren samengewerkt met professionals in de logistieke dienstverlening en ICT, waarbij ik veel ervaring heb opgedaan met het in begrijpelijke taal verwoorden van de vaak complexe informatie in deze branches.

Hoe werken we samen?

Ik help je op verschillende manieren aan een tekst die werkt. Jij bepaalt hoeveel informatie of tekst je aanlevert en daarmee heb je ook invloed op de tijd die ik aan je opdracht ga besteden. Ruwweg zijn mijn werkzaamheden in te delen in vier categorieën:

 • tekstschrijven
  je besteedt het schrijfwerk volledig aan mij uit, desgewenst inclusief de nodige research
 • tekstredactie
  je levert zelf de basis zelf aan en ik adviseer je door middel van het redigeren van je tekst hoe je het beste effect bereikt
 • correctie
  ik controleer jouw tekst alleen op spelling, grammatica en consistentie
 • vertaling
  aan de hand van een Engelse of Duitse brontekst stel ik een Nederlandse tekst op die werkt voor jouw publiek

Wat levert het je op?

Een foutloze en prettig leesbare tekst, klaar voor verzending of publicatie. Je tekst brengt informatie over, wekt vertrouwen, brengt je publiek in beweging en overtuigt hen!

Heldere tekst die werkt. Tekst die gelezen wordt, maar vooral: tekst die je publiek begrijpt en waarmee je jouw doel bereikt.

Wat kost het je?

Hoe lang ik met jouw opdracht bezig bent hangt af van je wensen en de kwaliteit van het aangeleverde materiaal. Als ik van nul af een tekst opbouw, dan besteed ik de meeste tijd aan de opdracht en zal jouw investering in geld het grootste zijn. Gaat het om correctiewerkzaamheden, dan investeer je zelf tijd in het schrijven van de tekst en zal de factuur voor mijn diensten lager zijn.
Je hebt zelf de meeste invloed op de prijs. Jij bepaalt wat je belangrijk vindt en waaraan je jouw tijd besteedt. En daarmee bepaal je ook wat ik je uit handen neem.

Elke opdracht en elke tekst is anders. Ik stuur je een opdrachtbevestiging op maat, waarin beschreven staat welke werkzaamheden worden uitgevoerd tegen welke prijs. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.
 

Hoe werkt dat in de praktijk?

Ik maak graag eerst persoonlijk kennis, graag in jouw omgeving of als dat makkelijker is telefonisch. Afhankelijk van jouw wensen zal het gesprek uitgebreid of kort zijn. Het optekenen van een bedrijfs- of levensverhaal is nu eenmaal iets anders dan het corrigeren van een e-mailing.
In de loop van de opdracht zullen we veelal per e-mail of telefonisch contact onderhouden. Dat scheelt ons beiden tijd en geld en is beter voor het milieu.

Meer weten over hoe ik te werk ga? Neem dan hier een kijkje.

Heb je meer dan alleen tekst nodig?

Ik bekijk jouw tekst in een brede context en geef ongevraagd én gevraagd communicatieadvies.
Heb je vormgeving, foto’s, video of een specifiek medium nodig? Ik stel je graag aan een paar goede specialisten voor. Samen maken wij jouw communicatieplaatje compleet.